Naši počeci

21. decembra 1991. godine otvorena je biljna apoteka Farma Flora u Beogradu. Započela je svoj rad na recepturama koje su plod 20 godina zajedničkog naučnog rada naše Biljane Martinović i akademika Jovana Tucakova.


Osnivač Farma Flore

Biljana Martinović- stručnjak iz oblasti farmakognozije - proučavanja lekovitog bilja

Ljubav prema lekovitom bilju

Svoj radni vek je provela na Institutu za proučavanje lekovitog bilja Josif Pančić, gde je zajedno sa akademikom Jovanom Tucakovim, profesorom farmakognozije i našim poznatim akademikom, razvila brojne biljne recepture. Biljana je nakon smrti profesora Tucakova nastavila da razvija recepture na temeljima znanja i doktrine koju je dobila od profesora, a mnoge od tih receptura su konačno realizovane po osnivanju Farma Flore.

Farmaflora je uspela da opstane i to na pravim osnovama i vrednostima. Možemo se pohvaliti da je firma napunila 30 godina svog postojanja i da je pritom ostala sinonim kvaliteta u lečenju biljem.
Recepture po kojima smo za sad najviše poznati su recepture protiv hemoroida, čvorića i cisti na štitnoj žlezdi, peska i kamena u bubregu, reumatizma....

Bilje iz netaknute prirode

Naši berači celokupno bilje beru iz netaknute prirode, sa mesta koja mu daju najveću lekovitost, a vodeći računa o održivom razvoju.

Konzistentnost u poslovanju

Poslujemo preko 30 godina, sa preko 40 terapija, gde su rezultati efekta svake terapije merljivi. O našim rezultatima svedoči preko 10 000 zadovoljnih korisnika.

Korisnici na prvom mestu

Posvećeni smo unapređenju naših usluga. Naš tim agenata je uvek spreman da odgovori na bilo koje vaše pitanje.